II-divisiionan RG7, Biljardiespoo


Peli ennen kauden viimeisiä kisoja tuntui luistavan hyvin.

Kisoissa mukana 101 pelaajaa. Pelimuotona 8-pallo, alkupelit kolmeen voittoon. Arvonnassa "sain" walk overin jälkeen vastaan snookerpyssyn Markku "hämppy" Hämäläisen. Peli eteni yllättäen kuitenkin ihan tasaisesti ja 1-1 tilanteessa oli tekemässä jo aloitusparttia, mutta ratkaiseva kasi, jota yritin ylikeskeen, menikin tuplasti yli. Tämän jälkeen tein yhden erittäin helpon virheen ja Hämppy voitti 3-1.


Loser puolelta voitin 3-1 ensimmäisen pelin ja sain yhden partinkin tehtyä. Tiukka vääntö muuten. Häviäjien puolen neljännellä kierroksella tuli vastaan junioripelaaja. Tein minkä pystyin ja yksi "ap-kasi" jäi taas tekemättä. Junnu ei tehnyt virheen virhettä ja vei paremmalla pelillä selkeästi 3-0. Jerestä kuullaan vielä!


Tätä kirjoittaessani katselen samalla juuri kisojen tuloksia. Hämäläisen Markku hävisi sen lukemin 2-5 Kalle Vainiolle.
Lisää Biljardiepoon sivuilta:

Tuttua puuhaa!

(kuva: Vesa)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset hyvästä ja tiukasta matsista (Loser-puolen eka)! Parhaani yritin ja omaan tasooni nähden pelasin hyvää peliä, mutta sinä pelasit vielä paremmin :-)

Mikko kirjoitti...

Kiitosta vain! Oli kyllä tiukka peli ja se olisi voinut kääntyä kuinka vain. Se on pienestä kiinni kun pelataan kolmeen voittoon...